Доказаният австрийски прозводител на шприцмашини и периферни устройства за тях Wittmann Battenfeld публикува най-новото, последно за 2015 г., издание на списание „Иновации“.

 

Списание „Иновации“ на Wittmann Battenfeld подробно представя внедрени технически решения на фирмата във водещи компании по целия свят, иновативни разработки и продуктови решения от последно поколение; предлага интересна и полезна информация от множеството дъщерни дружества на групата; разглежда пазарните тенденциите в областта на автоматизацията, роботизацията, металообработването и др.

 

Основни акценти в най-новия, четвърти за 2015 г. брой на списанието са: реализацията на формовъчна машина MacroPower 1500/8800 в завод за производство на пластмасови компоненти за двигатели на австрийската компания RT-CAD; внедрено оборудване MacroPower 1500 и HM 240 в една от водещите германски фирми в областта на формоването – Dieter Wiegelmann, както и в завода на датския производител на високо-надеждни резбови уплътнители OneSeal, който успешно използва внедрените шприц машини на Wittmann Battenfeld в предприятието.

В списанието, фирмата описва иновативната техника и технологии, които ще представи на тазгодишното издание на международното изложение, посветено на технологиите за синтетични материали – Facumaсред които интелигентният контролер – FLOWCON pluи SmartPower 350 – най-голямата машина от най-новата производствена серия на компанията SmartPower, със сила на затваряне 350 тона, която е задвижвана стандартно с високоефективна енергоспестяваща сервохидравлична система.

Сред водещите заглавия са още закупуването на оборудване на Wittmann Battenfeld от утвърдения производител на скутери и мотоциклети Suzuki Motorcycle в Индия, основаването на ново дъщерно дружество на групата в Унгария, както и новината, че компанията вече присъства и на виетнамския пазар чрез търговската фирма T.A.O. Bangkok Corp.

Повече информация бихте могли да намерите ТУК.