Шприцмашините на германската фирма Батенфелд, която е един от пионерите в това производство, са на пазара от края на петдесетте години на ХХ век, като повечето от тях все още функционират навсякъде по света, включително и в България, ефективно задоволявайки разнообразните потребности на производствените процеси в пластмасовата индустрия. Основен принцип на фирмата-майка и нейните подразделения и представителства по целия свят е да предоставя на своите клиенти висококачествени продукти, произведени по съвременни технологии и последна дума на техниката; оригинални резервни части със срок на доставка 24 часа след поръчка; надежден и точен сервиз, ориентиран към бързото, гъвкаво и прецизно задоволяване на потребностите на своите клиенти.

Ние от Витман Батенфелд България знаем за голямото напрежение, на което са подложени всички фирми, занимаващи се с преработка на пластмаса по отношение на цени, стандарти за качество и максимално кратки срокове на изпълнение. Затова приемаме за своя основна отговорност да поддържаме шприцмашините и периферните устройства на нашите клиенти в отлично работещо състояние, с оптимални параметри и надеждност. Сервизните ни инженери са на постоянно разположение за осигуряване оптимална производителност на пълната гама шприцмашини Батенфелд и периферни устройства Витман – роботи, сушилни, мелници, темпериращи устройства, чилъри, подкачващи устройства, дозатори на оцветител.

Сервизът на Витман Батенфелд България поема грижата за Вашите шприцмашини Батенфелд и оборудване Витман по време на целия им жизнен цикъл. В това число се включват: професионално пускане в действие, практическо обучение на оператори на машини, превантивни инспекции и диагностика, техническа поддръжка чрез системите „уеб сървис“ и „хот лайн“, ъпгрейд на контролни системи, модификации и преустройства, адаптация и модернизация на употребявани шприцмашини и периферни устройства.

 

Система за подаване на клиентски запитвания или заявки за сервиз:

service.wb-bg.com