По време на тазгодишното издание на най-голямото специализирано изложение в областта на пластмасовата индустрия - K-Messe 2016, което ще се проведе между 19 и 26 октомври в Дюселдорф, групата Wittmann ще участва с два щанда под мотото „be smart“. Тематичен акцент в участието на фирмата ще бъдат иновативни технически решения за обработка на пластмаси, съобщиха за Инженер.bg от Витман Батенфелд България.

„Сред новостите, които ще покажем, е новото управление UNILOG B8, което се въвежда на всички машини от серията Power. Ще демонстрираме и следващото поколение управление на роботи R9 и новата серия бързи електрически машини EcoPower Xpress“, коментира г-н Ясен Щерев, управител на Витман Батенфелд България.

Новото UNILOG B8 управление и машина MicroPower в многокомпонентно изпълнение (отляво надясно)

 

Освен тях Wittmann Battenfeld ще представи иновативни приложения в областите шприцване-издуване и структурно разпенване, следващото поколение мелници G-MAX, както и новото темпериращо устройство на масло TEMPRO plus D 250 и новото управление на подкачващи устройства net5.

Машина от сервохидравличната серия SmartPower

 

Гостите на щанда на компанията ще могат да се убедят в предимствата на свързването в мрежа на машините със съответните периферни устройства, благодарение на платформа Wittmann 4.0. „Тя съответства на стратегията за четвъртата индустриална революция, обединена в концепцията Industry 4.0”, коментира г-н Щерев.

CM R 40 вертикална шприцмашина – свободен достъп от всички страни

 

Машините на Wittmann Battenfeld могат да се видят на K-Messe в хале 16, щанд D22, а роботите и периферните устройства в хале 10, щанд А04